Communie – The day after…

Wat doe jij met je communie? Een belangrijke dag waar je samen met je ouders een jaar naar toe werkt. En wil je die grandioos afsluiten? Een goede reden hebben om je prachtige jurk of kostuum nog een keer aan te doen? Dan doe je dit met een Watershoot…:

Watershoot: Speel spetterend in de mooie regen en geniet van de weerspiegelingen

De ultieme vorm van een prachtige fotoshoot! 

Bij een Watershoot kan je vrij spelen, springen en dansen. Dat geeft gelegenheid tot het maken van veel mooie foto’s. Een kind dat gedachteloos de druppels opvangt, met het water aan het spetteren is of lekker vrolijk rond stampt! En die weerspiegelingen in het water zijn grandioos!

Poseren is er niet bij. En juist daarom kweek je een echte lach op het gezicht van je kind. Een perfecte afsluiter voor zo’n prachtig moment in je leven!

Deze foto’s geven een memorabel WOW effect en geeft in de woonkamer naast de portretfoto een mooi contrast tussen het serieuze deel in de kerk en het fantastische gevoel van het feest. Eenmaal pronkend aan de muur thuis,  zal het een hoop stof doen opwaaien en is de fotoshoot het gespreksonderwerp in de woonkamer!

Je hebt hierbij een uniek stukje wanddecoratie in huis waar je nog jaren van kan genieten.