Werkwijze

Kinderen poseren niet

Iedereen is welkom! En speciaal voor kinderen is Knuffy wel erg leuk!

Per definitie ga ik er vanuit dat kinderen niet horen te poseren, waardoor je iets natuurlijks van je kind krijgt! Ouders zijn op zoek naar foto’s van hun eigen kinderen waarbij ze kunnen zeggen: “Zo is mijn kind!” of “Dat doet hij/zij altijd” en “Hier herken ik mijn kind zo in”. En dit is waar Knuffy goed in is!

Een kind krijgt tijdens de fotoshoot speelgoed. Het mag dus lekker gaan spelen. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik tikkertje speel in de studio! en tijdens het spelen maak ik dan de foto’s. Alles mag en niets is te gek!

Er is veel speelgoed in de studio en kinderen voelen zich meestal snel op hun gemak door de sfeer.

Koffie, thee en limonade

Ik vind het prettig om vooraf bij een fotoshoot even wat te drinken met z’n allen. Kinderen hebben dan een goed moment om los te komen en mij te leren kennen. Bij de start van de fotoshoot hebben we hier gelijk profijt van!

Foto’s kiezen

Na de fotoshoot stuur ik je een link met  voorbeelden van alle foto’s die gemaakt zijn. Uit deze voorbeelden mag je kiezen welke foto’s je digitaal wilt kopen. De gekozen foto’s bewerk ik in kleur en zwart/wit. Deze ontvang je dan digitaal in groot formaat en zonder watermerk.

Retoucheren/nabewerken

Iedere foto die de deur uit gaat is nagekeken en waar nodig geretoucheerd. Heb je een verzoekje? Laat het gerust weten!

Kledingwissels

Je mag onbeperkt wisselen van kleding. Echter vinden kinderen het meestal niet leuk om dit vaak te doen. Daarom is het advies de kledingwissels te beperken tot 1 max 2 keer. En een tip is om de eerste set aan te hebben bij binnenkomst!

Levering

Bestellingen worden binnen 3 weken afgerond en geleverd.